Klimaat-item voor Nieuwsuur door familie

No Comment
Klimaat-item voor Nieuwsuur door familie

shutterstock_86740003_soil erosion due to overgrazing leading to desertification caused by over exploitationTrots ben ik op mijn nicht(je) Jane van Laar van Nieuwsuur. Ze maakte afgelopen weekend een reportage over het artikel van zeventien toonaangevende klimaatwetenschappers, over het doemscenario waar we op af stevenen als we geen adequate actie ondernemen met betrekking tot het milieu.

Verslaggever Jane van Laar van Nieuwsuur interviewde hoogleraar klimaatverandering Pier Vellinga van Wageningen University over de voorspellingen van extreme klimaatveranderingen door wetenschappers.

Extra mooi dat de shots van het studiocamerawerk door mijn vrouw Tanja Fleischmann werd verzorgd. Zij werkte zaterdagavond weer freelance voor Nieuwsuur. Natuurlijk ben ik niet minder trots op Tanja als ‘A woman behind the camera’.

Samen, we zijn immers allemaal leden van de menselijke familie, moeten we deze wereld toch kunnen redden van de klimaatchaos.

About the author

Jasper van Laar http://www.waymedia.nl
Jasper van Laar is een ervaren allround media-ondernemer. Aan de Hogeschool Journalistiek studeerde hij met een acht af in de richting televisie. Hoofdredacteur Philippe Remarque van de Volkskrant – toentertijd correspondent voor het dagblad – hielp hem in Berlijn het schrijvende vak te beheersen. Bij Wegener Multimedia werkte Jasper op de webredactie en had hij direct een bereik van 2,3 miljoen lezers bij elf regionale kranten. Hij werd eindredacteur bij het graphic design-magazine Publish en sitemanager voor Yoga Magazine bij Weekbladpers Media. Met zijn mediabureau Way media richt hij zich nu op organisaties die maatschappelijk bewust ondernemen belangrijk vinden en dat willen uitdragen. De media-ondernemer is er namelijk van overtuigd dat alleen bewust ondernemen uiteindelijk leidt tot echte duurzaamheid – zowel maatschappelijk als commercieel. ‘Het is mijn droom dat uiteindelijk alle (significante) organisaties oprecht bewust ondernemen en dit maar al te graag laten zien.’

No Comments

Leave your comment
         


Back to Top