Google in actie voor vluchtelingen

No Comment
Google in actie voor vluchtelingen

Mooi om te zien dat Google in navolging van Waymedia met een bewustzijnscampagne en geldinzamelingsactie komt voor de wereldwijde stroom van (boot)vluchtelingen.

Alle donaties tot 5 miljoen euro voor het goede doel, verdubbelt de multinational. En eerlijk is eerlijk, deze actie heeft misschien nog net iets meer impact dan die van Waymedia.

https://onetoday.google.com/page/refugeerelief

 

 

 

About the author

Jasper van Laar http://www.waymedia.nl
Jasper van Laar is een ervaren allround media-ondernemer. Aan de Hogeschool Journalistiek studeerde hij met een acht af in de richting televisie. Hoofdredacteur Philippe Remarque van de Volkskrant – toentertijd correspondent voor het dagblad – hielp hem in Berlijn het schrijvende vak te beheersen. Bij Wegener Multimedia werkte Jasper op de webredactie en had hij direct een bereik van 2,3 miljoen lezers bij elf regionale kranten. Hij werd eindredacteur bij het graphic design-magazine Publish en sitemanager voor Yoga Magazine bij Weekbladpers Media. Met zijn mediabureau Way media richt hij zich nu op organisaties die maatschappelijk bewust ondernemen belangrijk vinden en dat willen uitdragen. De media-ondernemer is er namelijk van overtuigd dat alleen bewust ondernemen uiteindelijk leidt tot echte duurzaamheid – zowel maatschappelijk als commercieel. ‘Het is mijn droom dat uiteindelijk alle (significante) organisaties oprecht bewust ondernemen en dit maar al te graag laten zien.’

No Comments

Leave your comment
         


Back to Top